OZ 05 06 S1 Polycarbonate

Cikkszám: OZ 05 06 S1 Kategória:

6291 Ft

Ingyenes kiszállítás, és ajándék puha tok minden OZZIE termékhez!!!

Szállítás és elállás
  • 6 990 Ft felett ingyenes kiszállítás
  • 6 990 Ft alatt 800 Ft
  • Átlagos kiszállítási idő: 1 - 3 munkanap
  • 14 napos elállási jogot biztosítunk: további információk

Készleten

Leírás

Ütésálló, törhetetlen polikarbonát lencse:

A polikarbonátot az 1970-es években repüléshez fejlesztették ki. Ezt jelenleg nagy igénybevételű űrhajóssisakoknál és űrsiklók szélvédőjén használják. A polikarbonát lencsék 1980-as években kerültek be a szemüveg piacra, a könnyű és ütésálló lencsék iránt megnőtt kereset miatt. A polikarbonát lencsék akár 10-szer olyan ütésállóbbak, mint a hagyományos műanyag lencsék.

Wrap-around (körbefutó) dizájn:

A körbefutó keret dizájn az egész szem környékét védi. A látást egyáltalán nem zavarja, és megakadályozza a finom részecskék, mint a por bejutását as szembe.

Könnyű és tartós műanyag keret:

A műanyag keretek bizonyos szempontból előnyt jelentenek. Először is, ezek általában hipoallergének. A műanyag keretek korrózióállók, erősek és tartósak, de mégis könnyűek és rugalmasak. A szemüveget nem csak látás javításra használják, hanem egy divatos kiegészítőként is szolgálhat ezekben a napokban. A műanyag kerethez különböző színek és stílusok járulnak hozzá.

100% UV 400:

A hozzánk eljutó napfény kettőféle káros sugárból tevődhet össze: a hosszúhullámú ultraibolya (UVA), és a rövidhullámú ultraibolya (UVB). Az UV 400 védelem akár 100%-os védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugárzástól. Ez az úgynevezett UV 400 blokkolja a fénysugarakat, akár 400 nanométeres hullámhosszon. Az UV sugárzás károsítja a szemhéjakat, a szaruhártyát, a lencséket és a szem más részeit is, ezért nagyon fontos, hogy olyan napszemüveget válasszunk, ami gátolja az ultraibolya sugarakat.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„OZ 05 06 S1 Polycarbonate” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.