OZ 05 06 S1 Polycarbonate

7990 Ft

Ingyenes kiszállítás, és ajándék puha tok minden OZZIE termékhez!!!

Készleten

Cikkszám: OZ 05 06 S1 Kategória:

Leírás

Ütésálló, törhetetlen polikarbonát lencse:

A polikarbonátot az 1970-es években repüléshez fejlesztették ki. Ezt jelenleg nagy igénybevételű űrhajóssisakoknál és űrsiklók szélvédőjén használják. A polikarbonát lencsék 1980-as években kerültek be a szemüveg piacra, a könnyű és ütésálló lencsék iránt megnőtt kereset miatt. A polikarbonát lencsék akár 10-szer olyan ütésállóbbak, mint a hagyományos műanyag lencsék.

Wrap-around (körbefutó) dizájn:

A körbefutó keret dizájn az egész szem környékét védi. A látást egyáltalán nem zavarja, és megakadályozza a finom részecskék, mint a por bejutását as szembe.

Könnyű és tartós műanyag keret:

A műanyag keretek bizonyos szempontból előnyt jelentenek. Először is, ezek általában hipoallergének. A műanyag keretek korrózióállók, erősek és tartósak, de mégis könnyűek és rugalmasak. A szemüveget nem csak látás javításra használják, hanem egy divatos kiegészítőként is szolgálhat ezekben a napokban. A műanyag kerethez különböző színek és stílusok járulnak hozzá.

100% UV 400:

A hozzánk eljutó napfény kettőféle káros sugárból tevődhet össze: a hosszúhullámú ultraibolya (UVA), és a rövidhullámú ultraibolya (UVB). Az UV 400 védelem akár 100%-os védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugárzástól. Ez az úgynevezett UV 400 blokkolja a fénysugarakat, akár 400 nanométeres hullámhosszon. Az UV sugárzás károsítja a szemhéjakat, a szaruhártyát, a lencséket és a szem más részeit is, ezért nagyon fontos, hogy olyan napszemüveget válasszunk, ami gátolja az ultraibolya sugarakat.

További információk

Keret forma

Keret szín

,

Lencse

Lencse szín

Használati terület

Túrázás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OZ 05 06 S1 Polycarbonate” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.