OZ 02 41 P3 Polarized

9990 Ft

Ingyenes kiszállítás, és ajándék puha tok minden OZZIE termékhez!!!

Készleten

Cikkszám: OZ 02 41 P3 Kategória:

Leírás

Polarizált:

Az Ozzie szemüvegeket egy speciális kémia anyaggal vonják be, ami segíti csökkenteni a tükröződéseket. A sík felületről visszaverődő napsugarak okozzák a tükröződést, melyek a szemünket érve elvakítanak minket. A tükröződés akkor keletkezik, amikor a napsugarak valamilyen sík felületre sugároznak. A visszavert fény visszaragyog a szembe, és vakítást okoz. A tükröződés torzítja az észleléseket (színek, látás, mélység), vagy akár ideiglenesen elvakít. A polarizált Ozzie lencsék kitűnően csökkenti a visszaverődött napsugarakat. A lencsék teljesen elnyelik a vízszintes fényhullámokat, miközben, miközben lehetővé teszi, hogy a függőleges hullámok keresztül jöjjenek. Így a vakító hatás megszűnik.

Ütésálló, törhetetlen polikarbonát lencse:

A polikarbonátot az 1970-es években repüléshez fejlesztették ki. Ezt jelenleg nagy igénybevételű űrhajóssisakoknál és űrsiklók szélvédőjén használják. A polikarbonát lencsék 1980-as években kerültek be a szemüveg piacra, a könnyű és ütésálló lencsék iránt megnőtt kereset miatt. A polikarbonát lencsék akár 10-szer olyan ütésállóbbak, mint a hagyományos műanyag lencsék.

Keret nélküli kialakítás:

A keret nélküli kialakítás számos előnnyel jár. Először is, nincs keret, ami akadályozná a kilátást, a látótér pedig kibővül. A keret nélküli szemüvegek rendkívül könnyűek, amik sokkal kényelmesebbek számunkra.

Könnyű és tartós műanyag keret:

A műanyag keretek bizonyos szempontból előnyt jelentenek. Először is, ezek általában hipoallergének. A műanyag keretek korrózióállók, erősek és tartósak, de mégis könnyűek és rugalmasak. A szemüveget nem csak látás javításra használják, hanem egy divatos kiegészítőként is szolgálhat ezekben a napokban. A műanyag kerethez különböző színek és stílusok járulnak hozzá.

100% UV 400:

A hozzánk eljutó napfény kettőféle káros sugárból tevődhet össze: a hosszúhullámú ultraibolya (UVA), és a rövidhullámú ultraibolya (UVB). Az UV 400 védelem akár 100%-os védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugárzástól. Ez az úgynevezett UV 400 blokkolja a fénysugarakat, akár 400 nanométeres hullámhosszon. Az UV sugárzás károsítja a szemhéjakat, a szaruhártyát, a lencséket és a szem más részeit is, ezért nagyon fontos, hogy olyan napszemüveget válasszunk, ami gátolja az ultraibolya sugarakat.

További információk

Keret forma

Keret szín

Lencse

Lencse szín

Használati terület

Futás, Kerékpározás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OZ 02 41 P3 Polarized” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.