FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Fizetés:

  • Utánvételes fizetés: A termék átvételekor történik a fizetés készpénzzel.
  • Banki átutalásos fizetés: A rendelés bekövetkezte után kiküldött e-mail tartalmazza a szükséges információkat az utalással kapcsolatosan: bankszámlaszámunkat és a rendelés sorszámát is, amit kérünk, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel. Közvetlenül a bankszámlánkra: 63200119-14920640. A kiszállítás az összeg beérkezte után történik.
  • Paypal: Használja Paypal szolgáltatásunkat, amennyiben rendelkezik Paypal fiókkal. Ha nem rendelkezik Paypal számlával, használhatja a Paypal szolgáltatását hitelkártyájával is.
  • Barion: A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet. További információk→

Szállítás:

A rendelés beérkezte, és utalás, Paypal, Barion fizetés esetén a pénz beérkezte után 1-3 munkanapon belül házhoz kiszállítjuk futárszolgálattal az általad megadott címre. Termékeinket Magyarország egész területére kiszállítjuk.

Kosárérték kisebb, mint 6990 Ft – a kiszállítási díj: 800 Ft

Kosárérték nagyobb, mint 6990 Ft – a kiszállítás ingyenes